Un fost agent la Omoruri, declarații despre cazul Caracal: "Luiza nu cred că e moartă"

Un fost agent la Omoruri, declarații despre cazul Carcal: "Luiza nu cred că e moartă" © Captură video

Costică Ionescu, fost agent la Omoruri în Capitală, a făcut declarații despre cazul Caracal. Bărbatul are o experiență de peste 20 de ani și susține că există posibilitatea ca Luiza Melencu să fie în viață.

Costică Ionescu a spus la Antena 3 că Gheorghe Dincă le-ar fi predat pe fete altor oameni. Motivul pentru care le Alexandra Măceșanu a ucis-o ar fi fost faptul că fata sunase la 112 pentru a cere ajutor.

"El avea o marfă pe care o preda, sunt sigur. Bag mâna în foc. Să mă ierte lumea și copiii ăia, dar i-a întrebat cineva ceva pe copiii lui Dincă? Dacă nu i-a întrebat, foarte rău. Luiza nu cred că e moartă. Pe Alexandra a omorât-o că a dat telefon", a spus Costică Ionescu, fost agent la Omoruri în Capitală.

A fost încheiată percheziția informatică a telefoanelor și a laptopului lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au descoperit că Gheorghe Dincă intra aproape zilnic pe site-uri cu materiale pornografice. De asemenea, avea sute de fotografii compromițătoare și filmulețe care urmează să fie analizate în detaliu. 

Cercetările acasă la Gheorghe Dincă sunt oprite până luni. Sâmbătă, anchetatorii au făcut percheziții timp de cinci ore, apoi au sigilat totul și au plecat spre București. Totul va continua la începutul săptămânii viitoare. 

Între timp, familia Luizei Melencu se roagă pentru o minune

"Atâta suferim, trăim de pe o zi pe alta, dar răspunsuri concrete, oficial, ceva, că e moartă, că e vie, nu mai înțelegem nimic! Am aflat totul din presă. Cu acele filmulețe, că Luiza ar urcă la el în mașină. Chiar aș cere și eu cuiva să ne arate și nouă. Nimeni nu ne arată nimic", a spus mama Luizei Melencu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro