Alexandru Cumpănaşu, ipostază emoţionantă alături de fiul lui. "L-am neglijat pentru a mă dedica unui popor care a ales golănia"

+3 click pentru
galerie

Alexandru Cumpănaşu, ipostază emoţionantă alături de fiul lui. "L-am neglijat pentru a mă dedica unui popor care a ales golănia" © Facebook

Alexandru Cumpănaşu a fost unul dintre cele mai active personaje în spaţiul public, în ultimele luni, odată cu izbucnirea scandalului legat de situaţia din Caracal.

Alexandru Cumpănaşu, care este şi unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă, a luat parte la toate dezbaterile cu privire la cele petrecute în Caracal.

Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănaşu a decis să candideze şi la alegerile prezidenţiale, pentru a ajunge în fruntea Statului. Nu a fost să fie, însă, pentru că românii nu l-au vrut în fotoliul de la Cotroceni. Dezamăgirea a fost mare, tocmai de aceea, Alexandru Cumpănaşu a decis că este momentul să se axeze mai mult pe familie.

În ultimele luni, Alexandru Cumpănaşu s-a concentrat foarte mult pe cazul Alexandrei Măceşanu şi al Luizei Melencu, însă pentru că autorităţile nu mai vin cu veşti noi în acest sens, Alexandru Cumpănaşu şi-a dat seama că şi-a neglijat copiii, astfel că acum e decis să le dedice timp.

Tocmai de aceea, astăzi a avut o postare emoţionantă pe reţelele sociale, acolo unde l-a prezentat internauţilor pe băieţelul lui. Alexandru Cumpănaşu a precizat că a conştientizat că şi-a neglijat copiii, dar această greşeală nu se va mai repeta. Alexandru Cumpănaşu are trei copii cu prima soţie, iar în doar câteva luni, actuala nevastă urmează să-i mai aducă pe lume un nou moştenitor.

"El este sufletul și lumina ochilor mei! L-am neglijat lunile acestea pentru a mă dedică unei cauze și unui popor care în mare parte a preferat minciuna, golănia, ulei, zahăr, bârfă. Nu voi mai face greșeala asta a doua oară!!! Astăzi am stat mai mult cu el și merită cu adevărat iubirea și atenția mea. Nu cu porția, ci cu polonicul!", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro