Amantul Marian, cadou special pentru Vulpiţă. I-a compus şi o poezie. ''Crede în inima ta, nu te va trăda'' / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Amantul Marian, cadou special pentru Vulpiţă. I-a compus şi o poezie. ''Crede în inima ta, nu te va trăda'' © Captură

A fost o seară cu de toate la ''Acces Direct''. În rolurile principale au fost, evident, tot Vulpiţa, Viorel şi amantul Marian, care, ce credeţi, nu ştie ce să mai facă pentru a o cuceri pe Veronica.

După ce, iniţial, a acuzat-o că şi-a înşelat soţul chiar cu el, ulterior, acesta şi-a dat seama că, de fapt, spune el, Veronica nu este decât o fată ''condusă'' de Viorel. Astfel, el şi-a schimbat gândirea şi chiar a decis că vrea să-i dea o şansă.

Marian i-a declarat iubirea Veronicăi şi, mai nou, vrea să o cucerească, astfel că astăzi a venit în platou cu o surpriză pentru ea. Marian i-a cumpărat un ursuleţ de pluş, dar şi un buchet de flori, pe care Veronica nici nu a vrut să le vadă.

''Aveam nişte surprize pe care încă i le ofer. Este o fată frumoasă, eu cred că este controlată de anumite treburi de Viorel. Ea crede că Viorel este singura ei salvare, ea nu vede viaţa fără Viorel'', a spus Marian. ''Nu vreau. E pentru copilul tău'', a fost reacţia Veronicăi când i s-a oferit cadoul.

''Treaba ta, eu nu am nimic de pierdut. Eu şi iubita mea nu mai suntem împreună. Au fost nişte probleme de dinainte de emisiune. Aseară, când ne-am întâlnit pe hol, în lipsa lui Viorel, este o altă persoană. Face ce zice inima ei, iar când e cu Viorel, face ce este împinsă să facă", a spus Marian.

În plus, Marian nu s-a lăsat şi i-a făcut chiar şi un colaj cu poze femeii pe care o place, dar i-a compus şi o poezie, doar-doar o să o facă să-l privească cu alţi ochi.

''Nu îţi promit luna şi soarele, dar îţi promit o viaţă aşa cum îţi doreşti. Este o decizie grea, dar crede în inima ta, nu te va trăda'', este o parte din declaraţia de dragoste făcută de Marian Vulpiţei, care l-a refuzat categoric.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro