Imagine emoționantă de la majoratul Anei Maria, tânăra din Brăila, moartă la o lună după ce a născut. Era prințesa familiei!

+2 click pentru
galerie

Imagine emoționantă de la majoratul Anei Maria, tânăra din Brăila, moartă la o lună după ce a născut. Era prințesa familiei! © Facebook.com

Ana Maria, fata din Brăila care a murit la numai 19 ani, la o lună de când a născut a lăsat o durere imensă în sufletele tuturor celor care au iubit-o. Dintre toți, tatăl acesteia este cel mai afectat de cele întâmplate și nu-și poate reveni din șocul care i-a schimbat viața pentru totdeauna. 

În urmă cu un an, Ana Maria era sărbătorită de familie în cel mai frumos mod cu putință. Atât părinții, cât și iubitul său i-au organizat tinerei o petrecere de zile mari, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 18 ani. 

Majoratul Anei Maria a fost un moment extrem de emoționant în familia fetei și s-au făcut pregătiri ca la carte. Părinții i-au cumpărat un tort cu etaj și i-au fost alături în cea mai fericită zi din viața ei. Nimeni nu se gândea că peste un an avea să se petreacă o tragedie, iar Ana Maria să moartă din cauza septicemiei. 

Pe contul lui de Facebook, tatăl Anei Maria a postat o fotografie cu fiica sa, de la majorat. În imagine, Ana Maria pare extrem de fericită alături de iubitul său, pe care l-a lăsat acum singur, cu o fetiță de aproape 2 luni. 

Ana Maria era răsfățata familiei și părinții fetei îi făceau toate poftele. Moartea tinerei de numai 19 ani a lăsat un gol imens în sufletul lor, gol pe care nimeni și nimic nu-l va mai putea umple niciodată. 

Ana Maria s-a stins din viață la numai 19 ani, după ce a făcut septicemie. În urma autopsiei s-a depistat faptul că medicii i-au uitat o bucată de placentă în organism.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro