Anunţ oficial! Atenţionare de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase. Coronavirus va ajunge în România

Anunţ oficial! Atenţionare de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase. Coronavirus va ajunge în România © arhivă

Coronavirus a pus stăpânire pe întreag globul. Toată lumea este speriată de infectarea cu virusul ucigaş, gândindu-se la măsuri pentru a preveni situaţia. Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” a transmis astăzi un anunţ, conform căruia, virusul ucigaş va ajunge curând şi la noi în ţară!

Microbul mortal din China este de neoprit! Bilanţul deceselor creşte de la o zi la alta, iar oamenii nu ştiu cum să mai fugă din faţa pericolului. Recent, reprezentanţii Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, au transmis primul comunicat cu privire la poziţia pe care o ocupă ţara noastră în momentul de faţă, în criza provocată de coronavirus. 

"Am aflat cu surprindere, începând de acum o lună, cât de mulți români umblă în China, nu-mi închipuiam că sunt atât de mulți, turiști, studenți, oameni de afaceri. Prin urmare, vor începe să vină înapoi în țară.

Procuparea în acest moment epidemic a autorităților din România este să împiedicăm sau mai corect sus să întârziem pe cât posibil apariția coronavirusului în România. Pentru că el va ajunge. Va ajunge mai târziu decât în alte părți, dar va ajunge", susţine Cătălin Apostolescu. 

În momentul de faţă, nu există un loc unde ne putem testa de o posibilă infectare cu coronavirus. Nu există un tratament anume şi nici nu va exista, potrivit cadrelor medicale.

"Pentru că în orice epidemie există un element-surpriză, să fie nou pe de-a întregul sau să vină cu ceva nou.", susţin specialiştii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro