Anunţul incredibil făcut de poliţie, în scandalul atacurilor mafiote! Declaraţii exclusive

+5 click pentru
galerie

Scandalul atacurilor mafiote de la Brăila, unde o femeie a fost atacată de interlopi, după ce l-a acuzat de escrocherie pe apropiatul unui şef din poliţie, scoate la lumină fapte extrem de... interesante.

Întrebaţi de reporterii SPYNEWS de ce IPJ Brăila a ascuns trei atacuri în stil mafiot, reprezentanţii inspectoratului amintit au avut o reacţie incredibilă. Mai exact, aceştia au declarat că au preferat să nu mediatizeze cazurile grave deoarece ei sunt plătiţi din bani publici ca să apere imaginea poliţiei, nu ca să informeze cetăţenii. Şi, cum incendierea unor autoturisme de lux de către „autori necunoscuţi” nu ar fi dat bine la bilanţ, poliţiştii au decis că mai bine ascund gunoiul sub preş. Interesant, în timp ce şefii au preferat să pună batista pe ţambal, subalternii desemnaţi să ancheteze cazurile grave trag de timp, pentru ca unele probe să fie distruse.

"Am solicitat ofiţerului care se ocupă de caz să ridice înregistrările video din zona în care s-a produs fapta. Mai există o cameră de supraveghere chiar vizavi de cea montată de mine, precum şi alte câteva camere ale Poliţiei Locale, pe strada pe care a trecut autorul, dar şi camere de la magazinele şi ATM-urile din zonă. Ofiţerul mi-a zis că cele ale Poliţiei Locale s-ar fi oprit fix în intervalul în care a avut loc atacul, deoarece ar fi fost o pană de curent. Însă în cartier nu a fost nicio pană de curent, iar înregistrările mele demonstrează acest lucru", a dezvăluit Diana M., ţinta atacurilor în stil mafiot.

Diana M. a povestit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că întregul coşmar a început în 2017 şi a culminat cu două atentate în stil mafiot, comise în august 2018 şi în ianuarie a.c. (vezi articolul aici) "Am cumpărat o maşină de la un individ care deţine o firmă care vinde maşini SH. Am dat 25.000 de euro pe maşină, iar după câteva săptămâni am constatat că avea defecţiuni severe, care costau peste 11.000 de euro. Înainte de a cumpăra maşina, am mers la un service, pentru a constata eventualele probleme. Am mers la Focşani, iar vânzătorul a plătit expertiza. Nu au fost constatate defecţiuni tehnice. După câteva săptămâni – timp în care nu am folosit-o, fiindcă nu aveam anvelope de iarnă -, maşina s-a stricat. Am dus-o la reprezentanţă şi mi-au spus că mă costă cutia de viteze 10.000 de euro, iar pernele de aer de pe spate care erau sparte, peste 1.000 de euro. Ulterior aveam să aflu că cel care a făcut constatarea la Focşani, prima dată, era mână în mână cu vânzătorul... Cu documentele de la reprezentanţă ce atestau faptul că maşina era defectă, am mers la vânzător şi i-am zis că vreau să îi returnez autoturismul, întrucât m-a păcălit că nu avea probleme. Din acel moment, respectivul a început să mă ameninţe cu moartea, aşa că am depus împotriva lui o plângere penală", a declarat femeia, în exclusivitate pentru SPYNEWS.


 

După o anchetă de mântuială, Parchetul Brăila a decis să renunţe la cercetarea penală, pe motiv că suspectul – rudă cu ofiţeri "grei" din poliţie şi cu o procuroare - a fost cooperant şi a promis că nu o omoară pe victimă. Asta deşi la dosar fuseseră ataşate capturi cu SMS-uri şi înregistrări audio din care rezulta clar că "afaceristul" avertiza că "îi va rupe capul" clientei.

La nouă luni după ce poliţiştii şi procurorii din Brăila au "rezolvat" dosarul de ameninţare, o maşină a Dianei M. a luat foc, "din senin". La faţa locului, poliţiştii au descoperit un PET care mirosea a benzină şi mai multe beţe de chibrit aruncate pe maşină – indicii care sugerează că aceasta fusese incendiată. În aceeaşi noapte, o altă maşină de lux, a unei iubite de fotbalist, a ars ca o torţă, într-un cartier învecinat.

După ce maşina ei a fost incendiată, în august 2018, Diana M. a primit mai multe ameninţări din partea samsarului de maşini care are pile la poliţie şi parchet, femeia fiind avertizată că va ajunge în scaun cu rotile, că nu mai are multe zile şi că fata ei, în vârstă de 15 ani, va fi violată şi scoasă la produs de interlopii din Brăila. Ameninţări care i-au amuzat copios pe poliţiştii care muncesc sub sloganul "Siguranţă şi încredere". Aşa că, încurajaţi de poliţiştii şi procurorii care se simulează cu succes că anchetează atacul mafiot din august 2018, anul acesta, pe 14 ianuarie, interlopii i-au transmis un nou mesaj Dianei M. Iar totul a fost filmat, fiindcă, după experienţa de vara trecută, femeia vânată de mafioţii protejaţi de "oamenii legii" a montat o cameră de supraveghere îndreptată spre cea de-a doua maşină a sa, care scăpase neatinsă în august 2018.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere apare un tânăr echipat de "intervenţie". Cu faţa bine acoperită, individul târa pe trotuar o sacoşă extrem de grea şi, când a ajuns la câţiva metri de maşina Dianei M., a lăsat sacoşa pe asfalt, a scos din ea o piatră zdravănă şi, ridicând-o cu greu, s-a apropiat de vehicul şi a izbit proiectilul de lunetă, făcând-o praf. Apoi a fugit în direcţia din care venise, iar după câteva clipe prin faţa camerei a trecut aceeaşi dubă albă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro