Noi detalii ies la iveală în cazul carnagiului din Ialomiţa. Ce a arătat la prima analiză aparatul tahograf

Noi detalii ies la iveală în cazul carnagiului din Ialomiţa. Ce a arătat la prima analiză aparatul tahograf © arhiva

Accidentul din Ialomiţa a îngrozit întreaga ţară, iar multi s-au întrebat care a fost viteza cu care circula TIR-ul, astfel încât impactul să fie fatal pentru zece persoane. Aparatul tahograf a scos la iveală informaţii importante, iar varianta că şoferul a adormit la volan este puţin probabilă

Aparatul tahograf al TIR-ului impicat în accidentul din Ialomiţa a fost analizat şi au fost scoase la iveală informaţii utile pentru anchetatori. Potrivit Digi24, aparatul a indicat că şoferul ar fi respectat timpul de odihnă necesar, iar viteaza cu care acesta a circulat a fost de 58 de kilometri pe oră. Experții iau în calcul și faptul că șoferul e posibil să nu fi fost atent la drum din cauza că altceva i-a atras atenția, dar chiar că poate a avut o problemă medicală. 

Accidentul grav a avut loc sâmbătă dimineaţă pe un drum din Ialomiţa. TIR-ul a intrat frontal într-un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti. Opt dintre ele au murit pe loc. Fiecare avea acasă cel puţin un copil. Şoferi celor două maşini au pierit, de asemenea, în accident.

Duminică, trupurile neînsufleţite ale femeilor au ajuns acasă, în localitatea Munteni din Buzău. Vor fi înmormântate toate marţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro