Alt caz bizar, petrecut la Iași! O fetiță de 14 ani a sunat la 112, sub pretextul că a fost răpită

Alt caz bizar, petrecut la Iași! O fetiță de 14 ani a sunat la 112, sub pretextul că a fost răpită © Arhiva

Isteria cu apelurile false la 112 continuă în România! O adolescentă a sunat la numărul de urgență pentru a anunța că a fost răpită, însă adevărul era cu totul altul.

Adolescenta a vrut să pleca din Iași către București, pentru a se întâlni cu iubitul cunoscut pe rețelele sociale. De frica mamei, i-a spus acesteia că a fost răpită, pentru a nu descoperi că a plecat de acasă cu un băiat. Femeia a sunat la 112 pentru a raporta răpirea, spunând tot ce i-a spus fata ei la telefon: că a fost luat cu forța de pe stradă de un individ necunoscut.

În cele din urmă, adolescenta de 14 ani a fost găsită într-o localitate vecină. Aceasta și-a menținut povestea fictivă, însă în urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că aceasta mințise pentru a putea fugi cu iubitul său, cunoscut pe Facebook.

"​S-a constatat faptul că, în dimineaţa de 24 august, minora ar fi plecat de la domiciliu, cu intenţia de a se deplasa în municipiul Bucureşti pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare, iar pentru a-şi acoperi plecarea ar fi sunat-o pe mama sa şi i-ar fi relatat că ar fi fost răpită şi legată. Ulterior, după ce mama sa a alertat poliţiştii, minora ar fi renunţat la intenţia de a părăsi domiciliul şi s-ar fi oprit pe raza comunei unde a fost găsită de poliţişti", au declarat polițiștii, potrivit Mediafax.ro.

Caz similar, petrecut în Capitală

Mai multe echipaje ale poliţiei au intervenit vineri seară în zona Moghioroş din Drumul Taberei, în Bucureşti. Operaţiunea a fost declanşată după ce o fată a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că este sechestrată.

Mai mult, adolescenta de numai 16 ani care este din Constanța a sunat de nu mai puțin de 13 ori la 112, de pe telefoane diferite. fata ar fi dat câteva detalii despre locul în care ar fi dus-o răpitorul, menţionând şi câteva maşini într-o parcare, potrivit Observator. Timp de 6 ore, oamenii legii au căutat-o pe acesta cu disperare, legându-se de toate indiciile pe care le-a oferit la telefon. În ultimul timp, tot mai multe apeluri false au fost înregistrate la 112, acestea fiind inițiate numai de minori, în scopul farselor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro