Au fost -32 de grade! Unde în România s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi

Au fost -32 de grade! Unde în România s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi © Pixabay

Iarna şi-a intrat în reguli şi face ravagii în toată ţara, luând prin surprindere pe toată lumea. La fel se întâmplă şi în cazul temperaturilor, care scad considerabil. Azi-noapte s-au înregistrat -32 de grade Celsius! Unde în România s-a întâmplat asta?

Când toată lumea era pregătită să primească primăvara cu braţele deschise, iarna şi-a făcut apariţia, făcând ravagii în toată ţara. Suntem sub avertizare de cod portocaliu de viscol şi cod galben de ninsori. Temperaturile au luat şi ele o întorsătură ciudată, înregistrându-se azi-noapte -32 de grade Celsius.

Purtătorului de cuvânt al Prefecturii Maramureş a transmis că temperaturile scăzute au avut loc în judeţul Maramureș, pe Vârful Iezer, din Munţii Pietrosul Rodnei.

„Aseară, indicele de răcire a atins valoarea de minus 32 de grade Celsius la Vârful Iezer (la staţia meteo din Munţii Pietrosul Rodnei – n.r.). Tot în aceeeşi zonă montană, viteza vântului a fost de 83 de kilometri pe oră”, a declarat Dan Bucă.

Potrivit spuselor lor, cele mai scăzute temperaturi au avut loc joi dimineaţă: -15 grade la Vârful Iezer, -13 în Pasul Prislop, -10 grade la Borşa, -9 grade la Cavnic, -8 grade la Vişeu de Sus şi Pasul Gutâi, -7 grade la Târgu Lăpuş, Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag, -4 grade la Baia Mare, -3 grade la Baia Sprie, Seini şi Şomcuta Mare.

Transportul în comun, blocat în Bucureşti

După ce a nins toată noaptea, transportul în comun a avut de suferit. Tramvaiele au fost blocate în această dimineaţă, oamenii îngheţând de frig în staţii. Nici trenurile nu se află într-o situaţie prea plăcută, înregistrând întârzieri. În plus, trei trenuri au fost blocate în Brăila.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro