Au fost -32 de grade! Unde în România s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi

Au fost -32 de grade! Unde în România s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi © Pixabay

Iarna şi-a intrat în reguli şi face ravagii în toată ţara, luând prin surprindere pe toată lumea. La fel se întâmplă şi în cazul temperaturilor, care scad considerabil. Azi-noapte s-au înregistrat -32 de grade Celsius! Unde în România s-a întâmplat asta?

Când toată lumea era pregătită să primească primăvara cu braţele deschise, iarna şi-a făcut apariţia, făcând ravagii în toată ţara. Suntem sub avertizare de cod portocaliu de viscol şi cod galben de ninsori. Temperaturile au luat şi ele o întorsătură ciudată, înregistrându-se azi-noapte -32 de grade Celsius.

Purtătorului de cuvânt al Prefecturii Maramureş a transmis că temperaturile scăzute au avut loc în judeţul Maramureș, pe Vârful Iezer, din Munţii Pietrosul Rodnei.

„Aseară, indicele de răcire a atins valoarea de minus 32 de grade Celsius la Vârful Iezer (la staţia meteo din Munţii Pietrosul Rodnei – n.r.). Tot în aceeeşi zonă montană, viteza vântului a fost de 83 de kilometri pe oră”, a declarat Dan Bucă.

Potrivit spuselor lor, cele mai scăzute temperaturi au avut loc joi dimineaţă: -15 grade la Vârful Iezer, -13 în Pasul Prislop, -10 grade la Borşa, -9 grade la Cavnic, -8 grade la Vişeu de Sus şi Pasul Gutâi, -7 grade la Târgu Lăpuş, Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag, -4 grade la Baia Mare, -3 grade la Baia Sprie, Seini şi Şomcuta Mare.

Transportul în comun, blocat în Bucureşti

După ce a nins toată noaptea, transportul în comun a avut de suferit. Tramvaiele au fost blocate în această dimineaţă, oamenii îngheţând de frig în staţii. Nici trenurile nu se află într-o situaţie prea plăcută, înregistrând întârzieri. În plus, trei trenuri au fost blocate în Brăila.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro