AUDIO / Tatăl lui Bebino, mărturii şocante despre atacul mafiot care a îngrozit România / Declaraţii exclusive

+12 click pentru
galerie

Tatăl interlopului măcelărit de rivali, în plină stradă, a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, cum a fost pus la cale atacul mafiot şi susţine că autorul ar avea un “spate” puternic.

Tatăl lui Bebino, care, ca o ironie a sorţii, este poreclit tot Joe, ca şi individul care i-a măcelărit fiul, a vorbit, pentru prima oară, despre evenimentul sângeros. Revoltat de faptul că poliţiştii l-au săltat pe băiatul lui direct de pe patul de spital şi l-au dus în arest, Joe din Berceni (foto jos) susţine că Bebino ar fi victima unui complot.

Joe, tatăl lui Bebino

Joe din gruparea interlopă Sportivii susţine că unul dintre adversarii lui Bebino s-ar fi tăiat singur la gât, ca să susţină apoi că Bebino a încercat să îl omoare şi că în spatele întregului scandal ar fi un traficant de droguri celebru, protejat de poliţie.

Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong din Berceni (foto jos), a fost reţinut miercuri, în cazul răfuielii din Tei Toboc, fiind acuzat de tentativă de omor. El se afla în spital, după ce a fost tăiat pe aproape tot corpul, de Cezar Petcu, alias Joe, cu o sabie.

Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong din Berceni​

„În urma administrării probatoriului în cauza privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei Toboc, a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

În acest caz a fost reţinut şi arestat ulterior pentru o perioadă de 30 de zile, sub aceeaşi acuzaţie, Cezar Petcu (foto jos). El este cel care l-a atacat cu sabia atât pe Bebino, lider al grupării Sportivilor, cât şi pe Sandovschi, un alt rival.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro