Bărbat din Neamț infectat cu coronavirus, trimis de două ori acasă. A treia oară a fost lăsat afară, pe targă, în maiou

Bărbat din Neamț infectat cu coronavirus, trimis de două ori acasă. A treia oară a fost lăsat afară, pe targă afară, în maiou © newsallert.ro

Caz șocant! Un pacient confirmat cu coronavirus, în vârstă de 45 de ani, a fost trimis de două ori la domiciliu. A treia oară, bărbatul a fost lăsat pe o targă, afară, în maiou. 

Situație revoltătoare în România: un pacient diagnosticat cu coronavirus a fost trimis de două ori acasă, apoi lăsat în maiou pe o targă afară.

DSP și IPJ Neamț au declanșate anchete, după ce un bărbat de 45 de ani, diagnosticat cu coronavirus, a fost trimis de două ori la domiciliu și a treia oară, lăsat în frig.

Externarea pacientului de la Spitalul Județean Piatra Neamț s-a făcut fără respectarea protocoalelor spitalicești, conform Mediafax. 

Bărbatul de 45 de ani, s-a prezentat de două ori la spital, în cursul a două săptămâni, pentru că prezenta simptome, dar a fost trimis acasă pentru că nu a fost considerat „suspect”. 

Acesta a declarat că nu a fost plecat din țară și nici nu a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu virusul Covid-19. Când a ajuns a treia oară la spital însă, a fost testat pozitiv.

La Spitalul Județean Piatra Neamț s-a decis ca pacientul să fie transportat la Iași. Ce a urmat însă, întrece orice imaginație. Pacientul de 45 de ani a fost scos afară, pe targă, într-un maiou și lăsat în stradă. Bărbatul a așteptat în aceste condiții să fie preluat de o autospecială ISU Neamț.

Într-un document semnat de prefectul județului Neamț, Gheorghe Lazăr, potrivit Mediafax, se precizează că „având în vedere gravitatea situației vă solicităm să dispuneți, în regim de urgență, verificarea modului în care au fost respectate protocoalele spitalicești în cazul pacientului respectiv. În situația în care se constată fapte ce ar putea fi încadrate ca o infracțiune (neglijență în serviciu, abuz în serviciu etc.) vă solicităm să sesizați organele de cercetare penală”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro