Scene şocante în Brăila. Un bărbat a fost filmat în timp ce injectează o soluţie în pepenii pe care îi vinde / VIDEO

Scene şocante în Brăila. Un bărbat a fost filmat în timp ce injectează o soluţie în pepenii pe care îi vinde / VIDEO © Foto: Facebook

Scene şocante au fost filmate în Brăila, acolo unde un bărbat a fost surprins în timp ce injecta o soluţie în mai mulţi pepene. Imaginile au devenit virale în mediul online.

Bărbatul, care pare trecut de prima tinereţe, a fost filmat în timp ce injecta o soluţie în mai mulţi pepeni verzi. Alături de el mai erau şi alţi pepene galbeni, semn că bărbatul îi avea pentru a-i vinde.

Internauţii, uimiţi de gestul bărbatului

Mulţi dintre cei care au văzut imaginile au considerat că ceea ce bărbatul injectează în pepene este apă, iar scopul acestuia ar fi acela de a-i face pe pepeni să fie mai grei, pentru a câştiga câţiva bani în plus atunci când îi vinde.

Această metodă, destul de des parcaticată de negustorii de pepene

Chiar dacă pentru unii oameni pare ciudat, ei bine, această metodă este folosită de foarte mulţi vânzători de pepene, care apelează la aceste trucuri pentru a primi mai mulţi bani.

Reacţiile internauţilor, după ce bărbatul a injectat mai mulţi pepeni în Brăila

„Cum să faci așa ceva??!!! Acul acela de la seringă sigur nu e sterilizat, cine știe de unde e. Și cum să te gândești că va cântări mai mult încât să te îmbogățești? Pepenele are 90% apa, nebunule! Omul e inconştient, ar trebui să nu mai vândă acolo și autoritățile să-și facă treaba”, a spus unul dintre internauţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro