Situația dramatică în Mehedinți, după ce doi bărbați au fost înghițiți de un mal de pământ! Unul dintre ei nu a mai putut fi salvat

+2 click pentru
galerie

Situația dramatică în Mehedinți, după ce doi bărbați au fost înghițiți de un mal de pământ! Unul dintre ei nu a mai putut fi salvat © captură video

Astăzi, doi bărbați ce efectuau lucrări de canalizare, în localitatea Gogoșu au fost surprinși de un mal de pământ care s-a prăvălit peste ei. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, însă pentru unul din cei doi bărbați nu s-a mai putut face nimic.  

Echipajele ajunse la fața locului pentru salvarea a doi bărbați ce au fost surprinși de un mal de pământ a fost una contracronometru. Acestea au fost chemate la fața locului pentru a salva de sub malul prăvălit doi bărbați care efectuau lucrări de canalizare, în localitatea Gogoșu.  

La fața locului au fost trimise o mașină de stingere, o descarcarare, un echipaj de prim-ajutor și containerul multirisc. În sprijinul pompierilor salvatori intervine și un echipaj medical al serviciului județean de ambulanță. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a salva unul dintre cei doi bărbați și au confirmat decesul. Din fericire, cel de-al doilea bărbat este cooperant și conștient și urmează să fie transportat la spital pentru investigații amănunțite. Se pare că acesta prezintă leziuni la nivelul toracelui și la coloană. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro