Poliţiştii au făcut, din nou, exces de zel. Bătrână de 81 de ani, amendată că a mers prea încet pe trecerea de pietoni / VIDEO

Poliţiştii au făcut, din nou, exces de zel. Bătrână de 81 de ani, amendată că a mers prea încet pe trecerea de pietoni / VIDEO © Foto: Facebook

Oamenii legii au început să apară în atenţia publică, în ultimul timp, cu tot mai multe episoade în care îşi manifestă excesul de zel.

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când o bătrână de 81 de ani a fost amendată pentru că, culmea, a mers prea încet pe trecerea de pietoni. În zadar a încercat femeia să le explice că, în momentul în care a păşit pe trecere semaforul indica culoarea verde, ulterior schimbându-se în roşu, că poliţiştii nici nu au vrut să se uite la ea.

Cazul a devenit viral în spaţiul public, iar internauţii au criticat felul în care oamenii legii s-au raportat la această situaţie. În continuare puteţi să urmăriţi filmuleţul în care poliţiştii au fost filmaţi în timp ce o amendează pe bătrâna de 81 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro