Presupusul complice al lui Gheorghe Dincă, declarații explozive! Ce spune despre relația cu inculpatul

Presupusul complice a lui Gheorghe Dincă, declarații explozive! Ce spune despre relația cu inculpatul © arhivă

Cazul Caracal. Bebe Strungaru, bărbatul care a fost acuzat de un martor că ar face parte dintr-o rețea de trafic de minore, alături de Gheorghe Dincă, a făcut primele declarații! Cum se apără acesta și ce spune despre relația cu „monstrul din Caracal” ridică semne de întrebare. Cine minte?!

Mama Alexandrei Măceșanu a primit un telefon de la o femeie care nu a vrut să-i fie cunoscută identitatea. Aceasta a mărturisit că, în 2014, a ajuns la DIICOT, după ce oamenii legii au găsit-o în casa unei prietene, care ar fi fost victima presupusei rețele din care ar face parte și Dincă.

Aceasta, sub protecția anonimatului, a mărturisit că Bebe Strungaru lua fete până în 18 ani de la Gheorghe Dincă și de la un alt bărbat care, acuză aceasta, acum este după gratii. 

Acum, Bebe Strungaru se apără! Bărbatul spune că nu l-a văzut, nu a vorbit și nu a avut niciodată nevoie de Gheorghe Dincă. Mai mult, acesta susține că, nici măcar din vedere nu îl știa pe inculpat. 

"Nu l-am văzut niciodată pe Gheorghe Dincă, nu am vorbit niciodată şi nu am avut nevoie niciodată de dumnealui. Eu am 63 de ani şi dumnealui 66. Eu am făcut şcoala profesională de Strungărie, la Severin. Dumnealui nu ştiu ce a făcut, dar în niciun caz nu am avut cum să ne întâlnim. Nu l-am cunoscut. Nu îl ştiam nici din vedere. Nu auzisem de el până acum. Nu m-a interesat", a declarat Bebe Strungaru la RTV.

Un nou martor schimbă cursul anchetei

De asemenea, femeia a adăugat că nu crede un cuvânt din declarația pe care a dat-o în fața procurorilor fiica lui Dincă, Daniela. Conversația a fost făcută publică de Alexandru Cumpănașu. 

„În 2014 am fost luată la DIICOT cu treaba cu Bebe Strungaru, cu Tomel... De aici știu toată chestia. Bebe Strungaru, Sebastian îl cheamă pe el... Da, într-adevăr, el lua fete și de la Dincă și de la unul care acum e în pușcărie. Lui îi plac doar fetele tinere. Femeia de a fost la televizor că vezi, Doamne, bărbatul ei n-a avut nicio vină... Domnul e cel mai mare nenorocit... Când s-a luat toată cauza cu DIICOT-ul, eu eram acasă la una dintre fetele astea în casă, prietenă cu mine, m-au luat cum că m-au găsit în casă. Și acolo am aflat tot, cum că el lua fete de la unu Mirel, fete până în 18 ani, nu voia peste 18 ani. Le ducea unde stă el... ea era la muncă, el n-a avut timp să-i facă nimic la fată. Dacă fata a avut curajul să sune, dar nu a găsit-o el... Și fiica-sa, cum adică tu treci pe la tatăl tău prin fața casei și zici că n-ai intrat, dar ai văzut doi oameni ieșind din casă? Nu sunt mamă, dar mi se rupe sufletul... O vecină a zis că joi după-amiază, a văzut ieșind un fum gros, cum iese prin tubul de la crematoriu?”, i-a spus femeia mamei Alexandrei, la telefon.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro