Care cel mai ciudat nume purtat de un român! Vei rămâne uimit

+2 click pentru
galerie

Care cel mai ciudat nume purtat de un român! Vei rămâne uimit © playtech.ro

România este considerată drept ţara tuturor posibilităţilor, mai ales din punct de vedere al numelor pe care cetăţenii îi poartă. Oare care este cel mai ciudat nume purtat de un român? Nu te-ai fi gândit la asta nicio secundă! 

Cu toate că majoritatea numelor de la noi din ţară se tot repetă sau mai nou, împrumutăm denumiri din străinătate, o familie din România s-a gândit să fie originală faţă de toţi ceilalţi!

Aceştia şi-au botezat băiatul Ispilante Sentiment Brusli, care a ajuns pe mâna judecătorilor, dar nu din cauza numelui, ci din probleme pe care le-a avut cu legea.

Ispilante Sentiment Brusli provine din oraşul Videle, judeţul Teleorman, localitatea de unde este însuşi fosta candidată la preşedenţia României, Viorica Dăncilă. Bărbatul are probleme legale şi a intrat imediat în vizorul autorităţilor. 

S-a prezentat de mai multe ori în istanţă, ultima dată la finalul anului trecut, la Judecătoria din Alexandria, pentru fals în acte. Părinţii şi-au "condamnat" propriul fiu la ruşine, prin denumirea pe care i-au pus-o, susţinând că s-au inspirat din numele celebrului actor Bruce Lee.

Nu-i de mirare că au avut de unde se inspira, mai ales că, celebrul actor este cunoscut pentru talentul său. A fost instructor de arte marţiale, filozof, regizor, producător, scenarist şi întemeiatorul categoriei de artă marţială. Totodată, este considerat unul dintre cei mai influenţi artişti de artă marţială din secolul XX, inspirând generaţii întregi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro