Caz incredibil la Cluj! Un medic care s-a infectat cu coronavirus de la amantă și-a contaminat soția 

Caz incredibil la Cluj! Un medic care s-a infectat cu coronavirus de la amantă și-a contaminat soția © pixabay

Caz șocant la Cluj! Un medic și-a contaminat soția cu coronavirus, după ce a întreținut relații extraconjugale. Personalul spitalului, plasat de urgență în izolare!

Coronavirus este într-adevăr de neoprit, iar unii oameni se încăpățânează și nu ascultă deloc de regulile emise de către autorități. Este cazul unui medic din Cluj, care ”s-a lăsat dus de val” în plină pandemie!

A început să se simtă rău, în urma testelor ieșind pozitiv la infectarea cu COVID-19. Colegii din spital, alți medici și mai multe asistente au fost plasate de urgență în izolare, așteptând rezultatele probelor. 

S-a infectat de la amantă

Cu toate acestea, medicul a fost nevoit să dea câteva explicații, cazul fiind ascuns până în prezent. Conform declarațiilor lui, bărbatul s-a infectat după ce a întreținut relații extraconjugale, căsătorit fiind, însă a vrut să țină totul secret, deoarece soția nu știa nimic despre aventurile lui. Cazul este cu atât mai complicat, deoarece și amanta medicului este infectată cu noul coronavirus, fiind confirmată pozitiv de câteva zile.

S-a demarat o anchetă epidemiologică, în momentul de față așteptându-se rezultatele de la testările efectuate de către medicii de la Clinica de Boli Contagioase din Cluj Napoca. De asemenea, bărbatul a avut contact cu 44 de persoane, soția, dar și copiii. 

În privința acestui caz, Conducerea Spitalului Județean Cluj a refuzat să comenteze situația de față, cu mențiunea că va apărea un comunicat cu privire la acest incident


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro