Un nou caz Săpoca! Un bărbat drogat a bătut personalul medical de la Spitalul Judeţean Focşani

Un nou caz Săpoca! Un bărbat drogat a bătut personalul medical de la Spitalul Judeţean Focşani © stiridefocsani.ro

Un nou caz Săpoca! După aproape o lună de la incidentul grav de la spitalul din Buzău, o tragedie a fost pe cale să se întâmple şi la spitalul Judeţean "Sfântul Pantelimon" din Focşani, la secţia de Psihiatrie.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cunoscut drept consumator de droguri, a provocat noaptea trecută un scandal de proporţii. Din cauza sevrajului, bărbatul a bătut personalul medical. A fost nevoie de ajutorul poliţiştilor pentru a-l imobiliza, scrie stiridefocsani.ro. 

Bărbatul fusese dus ieri la spital de către familie, fiind în stare de agitaţie deoarece consumase droguri. Analizele au arătat o intoxicaţie cu cannabis. 

Cadrele medicale vor depune plângere împotriva agresorului. Ulterior s-a aflat că tânărul fusese recent eliberat din închisoare. 

Crime la Săpoca

Criminalul de la Săpoca a ucis şase oameni. Patru au murit pe loc, alte două persoane s-au stins din viaţă la spital din cauza rănilor suferite. 

Nicolae Lungu ar putea să nu ajungă în spatele gratiilor, în cazul în care se constată că nu a avut discernământ. În aceste situaţii, legea spune că pacientul trebuie ţinut internat în spital, trebuie să-i fie administrat tratament de specialitate, iar apoi poate fi trimis acasă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro