Caz şocant în Italia! Un tânăr român a fost omorât şi aruncat pe stradă

Caz şocant în Italia! Un tânăr român a fost omorât şi aruncat pe stradă © Arhivă

Sfârşit cumplit pentru un român din Italia! Tânărul a fost omorât şi aruncat apoi pe stradă.

Tragedia a avut loc noaptea trecută, în localitatea Porto Sant'Elpidio, provincia Fermo, regiunea Marche, din Italia.

Un român de doar 31 de ani a fost găsit fără suflarea la marginea localităţii, fiind într-o baltă de sânge. Descoperirea macabră a avut loc la ora 05:00, după ce un trecător i-a alertat pe poliţişti, informându-i că a găsit un bărbat mort.

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salvare. În acest caz au intervenit mai mulţi medici şi carabinieri în încercarea de a-i salva viaţa bărbatului, însă din păcate acesta nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire, potrivit cronachefermane.it.

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au găsit multiple răni pe trupul neînsufleţit la românului, semn că acesta ar fi murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori.

Potrivit presei din Italia, maşina tânărului român a fost găsită parcată, în apropierea casei în care acesta locuia.

În continuare, oaemenii legii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate dacă tânrăul a fost omorât în locul în care a fost găsit de trecător sau dacă a fost ucis în altă parte, iar ulterior trupul său a fost aruncat pe stada pe care a fost descoperit.

Pentru a descoperi mai multe informaţii în acest caz, urmează să fie ridicate imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro