Cazul Caracal. 42 de nasturi de blugi, în butoiul lui Gheorghe Dincă. FOTO

+2 click pentru
galerie

Cazul Caracal. 42 de nasturi de blugi, în butoiul lui Gheorghe Dincă. FOTO © arhivă

O informaţie extrem de importantă a ieşit la iveală în ancheta după tragedia din Caracal. În butoiul lui Gheorghe Dincă, pe lângă oseminte, oamenii legii au găsit 42 de nasturi de blugi. Această veste vine la scurt timp după ce numărul victimelor lui Gheorghe Dincă a ajuns la şase.

Cazul Caracal. În urma percheziţiilor efectuate la locuinţa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au ridicat mii de probe, printre care 40 de pete de sânge şi 21 de dinţi, dintre care şapte dinţi au fost confirmaţi a fi ai Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au scos din casa groazei patul de fier din "camera torturii", cu o saltea pe care s-au găsit pete de sânge. În urma analizei acestor pete de sânge de pe saltea, s-a confirmat faptul că Luiza Melencu a fost în casa lui Gheorghe Dincă. 

Oamenii legii au mai trimis la analiză 7 camioane cu munţi de haine şi accesorii. În butoiul în care au fost găsite oseminte, au fost găsiţi şi mai mulţi naturi de blugi. 

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a identificat în fotografiile făcute osemintelor din cenuşă 42 de nasturi de blugi.

Astfel, deşi numărul victimelor lui Gheorghe Dincă a ajuns până în acest moment la şase, ipoteza potrivit căreia în realitate ar fi mult mai multe prinde contur. 

Cine sunt cele patru noi victime ale lui Dincă

Recent, procurorii au confirmat patru noi victime, potrivit RTV, numărul acestora, împreună cu Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu ajungând la şase. 

Dacă despre Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu nu se ştie concret nimic, în afara mărturiei lui Gheorghe Dincă, celelalte patru victime sunt în viaţă şi dat declaraţii în faţa procurorilor. 

Printre acestea se numără o femeie de 40 de ani pe care Gheorghe Dincă a adus-o în casa groazei cu pretextul să îl ajute la treburile gospodăriei. După câteva ore de muncă, Dincă a bătut-o, a abuzat-o în timp ce se uita la filme de groază şi, mai apoi, pentru a se asigura că nimeni nu află de cele întâmplate, a ameninţat-o cu moartea, potrivit celor povestite de victimă.

Alte două minore au fost abuzate de Gheorghe Dincă. Vorbim de o copilă care rămânea în grija inculpatului, cât părinţii ei munceau în gospodăria lui. Deşi minora le-a povestit părinţilor prin ce a trecut, aceştia nu au crezut-o, având încredere în Gheorghe Dincă. Cea de-a doua minoră, este o copilă de etnie romă.

Ultima victimă a cărui caz a ieşit la iveală a povestit sub protecţia anonimatului că, la vârsta de 19 ani, a fost ameninţată cu cuţitul şi dusă într-o garsonieră de Dincă şi încă doi prieteni de-ai lui. Femeia susţine că aceştia au abuzat-o la acea locaţie. Astfel, înţelegem că Gheorghe Dincă nu se rezuma la propria locuinţă când venea vorba de a comite faptele îngrozitoare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro