Cazul Caracal. Numărul victimelor lui Gheorghe Dincă a ajuns la 6! Ce s-a întâmplat cu tinerele

Cazul Caracal. Numărul victimelor lui Gheorghe Dincă a ajuns la 6! Ce s-a întâmplat cu tinerele © arhivă

Ancheta în cazul Caracal continuă, iar în urma analizelor petelor de sânge găsite în casa lui Gheorghe Dincă s-a stabilit faptul că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu nu sunt singurele victime ale "monstrului din Caracal". Până în acest moment, numărul a ajuns la 6. 

În urma anchetei desfăşurate de procurorii DIICOT la casa lui Gheorghe Dincă, s-a descoperit că nu numai Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu au trecut prin clipe de groază, după ce au intrat în contact cu acesta. În casa groazei, au fost găsite 40 de pete de sânge. 

Ei bine, 4 noi victime au fost confirmate de procurori, potrivit RTV. Astfel, împreună cu Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, numărul a ajuns la 6. 

Cele patru noi victime care au fost confirmate de procurori sunt în viaţă şi au povestit deja oamenilor legii prin ce momente au trecut. 

1 - Femeia de 40 de ani care a povestit în urmă cu ceva timp că inculpatul a adus-o în casa groazei cu pretextul să îl ajute la treburile gospodăriei. În cazul ei, după ce a băut câteva pahare, Dincă a bătut-o şi a abuzat-o, în timp ce se uita la filme horror. Apoi, Dincă ar fi ameninţat-o cu moartea în cazul în care povesteşte cuiva. 

2 - Cea de-a doua victimă este o minoră care, în timp ce părinţii ei munceau în gospodăria lui Dincă, rămânea în grija "monstrului din Caracal". Atunci, Gheorghe Dincă o abuza pe minoră. Copila le-a povestit părinţilor prin ce a trecut, dar aceştia nu au crezut-o.

3 - De asemenea, a treia victimă despre care s-a aflat în urma rezultatelor INML este o minoră de etnie romă. Potrivit aceleaşi surse, toate cele trei noi victime au fost audiate de anchetatori şi au povestit prin ce au trecut în casa lui Gheorghe Dincă.

4 - Ultima victimă a cărui caz a ieşit la iveală a povestit pentru "Acces Direct", sub protecţia anonimatului că, pe când avea 19 ani, a fost ameninţată cu cuţitul şi dusă într-o garsonieră de Dincă şi încă doi prieteni de-ai lui. Femeia susţine că aceştia au abuzat-o la acea locaţie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro