Ce s-a întâmplă cu locuința în care a stat Cristina Țopescu. Polițiștii nu au închis încă dosarul

+3 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplă cu locuința în care a stat Cristina Țopescu. Polițiștii nu au închis încă dosarul © arhiva

A trecut mai mult de o lună de când a fost descoperit trupul Cristinei Țopescu fără viață în locuința sa din Ilfov. Între timp jurnalista a fost incinerată, însă polițiștii nu au închis încă dosarul referitor la moartea acesteia. Casa fostei realizatoare TV a rămas abandonată.

În urmă cu mai mult de o lună vestea șoc că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără viață a venit ca un trăsnet pentru toți cei apropiați vedetei. Fosta realizatoare TV era în casa acesteia din Ilfov, fără viață, iar anchetatorii au afirmat atunci că aceasta a murit în jurul Anului Nou. 

Între timp, Cristina Țopescu a fost incinerată, așa cum i-a fost dorința, însă dosarul privind moartea ei nu este încă închis. Momentan analizele toxicologice nu sunt gata deoarece acest proces va dura aproximativ două luni, însă în proporție de 60% moartea acesteia a survenit în urma unui infarct miocardic. 

Casa în casa locuia fosta realizatoare TV a rămas acum abandonată, mama acesteia venind în urmă cu doar câteva zile să ia toate lucrurile ce i-au aparținut vedetei și să le împartă apropiaților pentru a-i aduce un omagiu. 

Atunci când polițiștii au găsit-o în casă, trupul jurnalistei se afla în stare de descompunere de mai multe zile. Vecinii au fost cei care au alerat autoritățile deoarece nu au mai văzut-o pe aceasta de mai mult timp. Lângă cadavrul său a fost găsit un laptop, semn că vedeta lucra foarte mult pentru emisiunea pe care o realiza, dar și pentru funcția de consilier pe care o avea la Ministerul Sănătății. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro