Ce se va întâmpla cu Eurovisionul în contextul epidemiei cu coronavirus? Primele declaraţii ale organizatorilor

Ce se va întâmpla cu Eurovisionul în contextul epidemiei cu coronavirus? Primele declaraţii ale organizatorilor © Pixabay

Virusul ucigaş din China i-a luat prin surpindere şi pe organizatorii concursului Eurovision. Oare ce au decis reprezentanţii în legătură cu susţinerea show-ului din acest an? 

Cum coronavirus ia tot mai multe vieţi de la o zi la alta, oamenii au devenit foarte speriaţi. La fel se întâmplă şi în cazul organizatorilor concursului Eurovision, care au stat ceva pe gânduri când a venit vorba de susţinerea show-ului. 

Presa internaţională a precizat că va urmări cu precizie consultările cu European Broadcasting Union, co-producător al Eurovision, pentru a vedea decizia pe care au luat-o, în plină desfăşurare a virusului ucigaş.

Reprezentanţii şi-au exprimat punctul de vedere, susţinând că este mult prea devreme pentru a comenta ceea ce va avea loc peste 3 luni, obiectivul lor principal fiind cel de a produce un show cum nu a mai avut loc până acum. 

"Este prea devreme pentru a comenta despre posibile scenarii, căci depind de evoluţiile din perioada următoare. Obiectivul nostru este de a produce un concurs de neuitat", a declarat NPO.

De asemenea, organizatorii nu dat un răspuns clar în privinţa zvonurilor şi a gurilor rele apărute, care susţin că anul acesta concursul de va desfăşura fără spectatori. Semifinalele vor avea loc în luna mai, pe 12 şi 14, marea finală fiind pe 16 mai, la Rotterdam. Reprezentanta României este Roxen, cu melodia "Alcohol You." 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro