Cea mai mare bucurie făcută de Părintele Arsenie Boca mamei sale. A fost o adevărată minune

Cea mai mare bucurie făcută de Părintele Arsenie Boca mamei sale. A fost o adevărată minune © Facebook

Părintele Arsenie Boca este unul dintre cei mai iubiţi sfinţi părinţi români. Datorită minunilor care au avut loc în vieţile oamenilor după ce i s-au rugat şi au mers la mormântul său, Părintele Arsenie Boca a fost numit Sfântul Ardealului.

Părintele Arsenie Boca a murit pe 28 noiembrie 1989, cu puţin timp înainte de Revoluţie. Minunile pe care le-a făcut în timpul vieţii, dar şi după moarte, l-au făcut să fie unul dintre cei mai iubiţi Sfinţi.

De asemenea, Părintele Arsenie Boca a făcut şi numeroase minuni, astfel că creştinii merg mereu la mormântul său şi se roagă cu toată credinţa. La fel a făcut şi mama Sfântului Părinte, astfel că o adevărată minune s-a întâmplat în viaţa ei, aunci când fiul său, Părintele Arsenie Boca, a ajuns la maturitate.

Părintele Arsenie Boca a fost un copil foarte dorit, iar mama sa s-a rugat nespus pentru ca acesta să vină pe lume. Mama Părintelui Arsenie Boca s-a rugat Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului să o binecuvânteze cu un copil, pe care visa să-l vadă preot. Într-una dintre povestirile sale, Părintele Arsenie Boca a precizat şi unul dintre cele mai importante momente din viaţa celei care i-a dat viaţă.

După ce a terminat studiile, mama părintelui credea că fiul ei se va căsători şi se va pune la casa lui, însă mare i-a fost bucuria când a aflat că Părintele Arsenie Boca vrea să-şi dea dedice viaţa mănăstirii. Atunci a înţeles că a avut loc o adevărată minune în viaţa ei.

„Mama mea când a rămas însărcinată cu mine s-a uitat la icoana Maicii Domnului şi a pictat-o în inima ei. „Maica Domnului, îţi cer un copil, fie parte bărbătească, fie parte femeiască, care să îţi slujească ţie, Maicii Domnului şi Domnului Iisus Hristos. Nu pentru mine îl cer". După ce-am terminat studiile, mama credea că am să mă stabilesc ca orice om la casa lui. Când a aflat ce intenţii aveam (să se călugărească - n.n), mi-a luat capul în mâini, m-a sărutat şi m-a binecuvântat zicându-mi: O, dragul meu şi scumpul meu, de când mă rog eu pentru asta!", a povestit Părintele Arsenie Boca în timpul vieţii sale, potrivit Obiectiv.info.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro