Ce-i în mână, nu-i minciună! Un bărbat cu un pește în pungă a fost amendat, după ce le-a spus autorităților că a ieșit să-l plimbe

Ce-i în mână, nu-i minciună! Un bărbat cu un pește în pungă a fost amendat, după ce le-a spus autorităților că a ieșit să-l plimbe © pixabay

Gest șocant al unui bărbat, în plină pandemie de coronavirus! A decis să ia în derâdere regulile emise de către autorități și a ieșit la plimbare, însă cu oricum, ci.. cu peștele în pungă!

Din cauza bilanțului persoanelor infectate, dar și cel al decedaților, autoritățile din România au luat măsuri de urgență, pentru a reuși să combată răspândirea cu coronavirus. Drept urmare, există anumite restricții, persoanele având voie să iasă din izolare doar la muncă sau de urgență, în niciun caz la plimbare. 

Și dacă tot vorbim de plimbare, un român a ales să ia în derâdere situația în care ne aflăm și a ieșit să se aerisească. Stați așa, că acum vine bomba! Bărbatul și-a luat și un animăluț de companie, mai exact peștele, pe care l-a pus într-o pungă. 

Oamenii legii s-au sesizat imediat, iar bărbatul a fost pedepsit cât ai zice.. pește! Polițiștii și-au făcut datoria și l-au amendat, însă lucrurile nu s-au oprit aici, deoarece persoana în cauză ar fi depus o plângere pe numele polițistului care l-a amendat.

Un bărbat din Buzău s-a ales cu dosar penal, după ce și-a îndemnat prietenii să iasă afară, printr-un live

Tânărul de 26 de ani a decis să facă un live pe Facebook, în care și-a îndemnat toți prietenii să iasă afară din casă, nepăsându-i de regulile emise de către autorități. A rămas fără permis de conducere, fiind emis un dosar penal pe numele lui. 

"Prietenii mei, haideţi prin oraş dacă aveţi curaj. Pe coronaviruus....Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta? Nu se poate mă! Nici o maşină nu circulă în oraşul astă. Când vreodată va putea să mă ţină pe mine garda în casă. Dacă mă prinde garda să mor dacă nu intru cu maşina în ei...", a transmis el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro