Cinci pacienți infectați de coronavirus, în România, s-au vindecat. 10 persoane sunt internate în continuare

Cinci pacienți infectați de coronavirus, în România, s-au vindecat. 10 persoane sunt internate în continuare © arhiva

15 persoane sunt confirmare până acum că sunt infectate cu virusul din China, însă 5 dintre ele au fost deja vindecate. 

Numărul cazurilor persoanelor infectate de coronavirus de la noi din țară crește pe zi ce trece, iar astfel s-a ajuns la 15. Dintre aceastea, 5 deja sunt vindecate, dar cele 10 sunt în spitale și sub atenta monitorizare a medicilor. 

Starea lor de sănătate în aceste momente este bună, însă printre persoanele infectate se enumără și cazuri care au la activ și alte boli cronice, pe aceste cazuri insistându-se mai mult pentru că există riscul de agravare.

Astăzi, alte două cazuri au fost confirmate

O femeie de 42 de ani din București este cea de-a doua persoană infectată cu COVID-19 din Capitală. Aceasta a avut contact direct cu bărbatul de 49 de ani, depistat pozitiv, ieri, cu virusul din China. 

Tot astăzi, o altă femeie din Mureș a fost depistată de coronavirus. Persoana se află în aceste momente izolată la domiciliu încă de pe data de 6 martie, după ce a revenit în țară, din Bologna. 

„Persoana se afla în izolare la domiciliu din data de 6 martie a.c., întrucât a revenit în țară din Italia (Ancona/ Bologna).

În cursul zilei de ieri (sâmbătă - n.r.) i-au fost recoltate probe, după ce femeia a avut dificultăți de respirație, tuse și febră. Femeia va fi transportată cu izoleta pentru internare la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj”, conform reprezentanților GCS.

Amintim că astăzi, 8 martie, au fost interzise evenimentele cu peste o mie de participanţi, în toată ţara. De asemenea, cursurile şcolilor unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus au fost suspendate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro