Cine este tânăra mămică din Slobozia care și-a pus capăt zilelor. În urma ei au rămas 2 fetițe orfane!

Cine este tânăra mămică din Slobozia care și-a pus capăt zilelor. În urma ei au rămas 2 fetițe orfane! © Facebook

Tânăra mămică din Slobozia care și-a pus capăt zilelor aruncându-se în râul Ialomița se numea Irina Raluca Dobre și avea 2 fetițe. Apropiații acesteia susțin că femeia traversa o perioadă extrem de dificilă de când se despărțise de tatăl copiilor ei și nu a putut să depășească acest moment. 

Irina Raluca Dobre era din Slobozia și avea 2 fetițe minunate. Tânăra mămică se afla într-o perioadă dificilă, după ce ea și tatăl copiilor săi se despărțiseră, iar apropiații acesteia sunt de părere că acesta este motivul pentru care ar fi recurs la sinucidere. Cu toate acestea, poliția a demarat o anchetă în acest caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei, dar și pentru aflarea motivului pe care l-a avut tânăra, atunci când a ales să se sinucidă. 

Pe contul de Facebook al tinerei mămici, apropiații au transmis numeroase mesaje de condoleanțe și nimeni nu-și explică tragedia.

„Prea devreme, odihnă veșnică între îngeri / Doamne, ce s-a întâmplat cu tine? Nu-mi vine să cred / La fetițele tale nu te-ai gândit? Dumnezeu să te odihnească, Irina...păcat” sunt câteva dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a tinerei, după ce apropiații acesteia au confirmat decesul ei. 

S-a aruncat în râul Ialomița

Scena sinuciderii Irinei Raluca Dobre s-a produs sub ochii înmărmuriți ai martorilor prezenți la fața locului, care au asistat neputincioși la tragedie. Din păcate, nimeni nu a putut face nimic pentru a o salva pe tânără, însă cei care au văzut scenele de groază au alertat imediat poliția. La fața locului au venit oamenii legii, pompierii și un echipaj SMURD, însă Irina Raluca Dobre nu a mai putut fi salvată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro