Cioban bătut în Suceava. Agresorii, amendați pentru că nu aveau declarația pe proprie răspundere

Cioban bătut în Suceava. Agresorii, amendați pentru că nu aveau declarația pe proprie răspundere © Foto simbol Pixabay

Duminică după-amiază, Dumitru P., un cioban în vârstă de 33 de ani, a fost bătut în urma unui conflict spontan cu trei localnici. Totul s-a întâmplat pe izlazul comunal din Preutești, Suceava.

Duminică, oamenii legii au fost sesizați că Dumitru P., în vârstă de 33 de ani, din satul Basarabi, comuna Preuteşti, a fost agresat pe izlazul comunal. La locul incidentului, denumit popular „La cei doi fagi”, au ajuns polițiștii. 

Aceștia au constatat că Dumitru P. se afla cu oile la păscut când și-au făcut apariția trei localnici: Ionel S., în vârstă de 44 de ani, Neculai M. și Petrică S. 

După câteva discuții aprinse legate de păşunatul ovinelor, Petrică S. l-a lovit pe Dumitru P. cu pumnul în faţă, relatează ziardesuceava.ro.

Ciobanul Dumitru a declarat că nu dorește să se prezinte la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale, dar că vrea să depună plângere penală.

Cei trei localnici, amendați pentru că nu aveau declarație pe proprie răspundere

Cei trei localnici care și-au făcut apariția pe izlazul comunal, Ionel S., Neculai M. şi Petrică S. au fost amendați pentru că nu aveau asupra lor declarația pe proprie răspundere completată.

De asemenea, în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”, precizează aceeași sursă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro