VIDEO / Copil de 14 ani din Rădăuţi îşi ia prietenii şi porneşte într-o cursă nebună, la volan. Loveşte maşina Poliţiei şi fuge

Copil de 14 ani din Rădăuţi îşi ia prietenii şi porneşte într-o cursă nebună, la volan. Loveşte maşina Poliţiei şi fuge © spynews.ro

Un băiat de 14 ani din Rădăuţi s-a urcat la volanul unei maşini împreună cu alţi copii şi au pornit într-o cursă nebună. La un moment dat, a lovit un autoturism, iar accidentul a fost observat de un echipaj de Poliţie. Ce a urmat apoi, demn de scenariul unui film de acţiune. 

Minorul în vârstă de 14 ani a provocat haos la Rădăuţi, după ce s-a urcat la volanul unei maşini şi a lovit totul în cale. Pasageri erau alţi doi minori, în vârstă de 16 ani.

Un alt echipaj de Poliţie i-a ieşit în faţă, încercând să îl blocheze. Însă, a fost lovit şi aruncat de pe şosea de maşina pe care minorul o conducea. De asemenea, poliţistul de la volan a fost rănit. Maşina s-a oprit apoi într-un stâlp, iar copilul a reuşit să fugă. 

Şoferul de 14 ani a coborat din autoturism şi a fugit, dar poliţiştii au reuşit să reţină un tânăr de 16 ani, prieten al copilului teribilist. 

S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Se continua cercetările pentru localizarea şi reţinerea şoferului minor, potrivit observator.tv.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro