Coronavirus. Două românce au murit într-un spital din Italia, după s-au infectat cu virusul ucigaș 

Coronavirus. Două românce au murit într-un spital din Italia, după s-au infectat cu virusul ucigaș © arhivă

Coronavirus este de neoprit! Două românce din Italia au murit în spital, după ce au fost infectate cu virusul ucigaș din China. 

Coronavirus nu mai ține cont de nimeni și de nimic, făcând ravagii pe întreg globul. Oamenii nu știu cum să mai fugă din fața virusului ucigaș, care continuă să infecteze din ce în ce mai multe persoane, de la o oră la alta. 

Cât despre bilanțul negru al deceselor putem spune că este într-o continuă creștere, însă nu la noi, ci în Italia, una dintre cele mai afectate țări de corornavirus, după China. Este cazul a două românce aflate în statul italian în spital, care au murit în urma infectării cu coronavirus. 

Sunt două surori, cu vârsta cuprinsă între 60 și 70 de ani. Au intrat în contact cu virusul în Milano, iar din cauza afecțiunilor medicale de care sufereau deja, șansa la viața s-a diminuat treptat. Femeile au decedat la o zi distanță, potrivit presei internaționale.

Italia este țara în care numărul deceselor a ajuns la 250 de persoane în mai puțin de 24 de ore și este într-o continuă creștere.

Potrivit autorităților italiene, în momentul de față sunt confirmați 14.995 de oameni infectați cu coronavirus, dintre aceștia 1.328 fiind la terapie intensivă. În același timp, crește și bilanțul vindecărilor, în prezent ajungându-se la 181 de persoane care au scăpat de virusul ucigaș din China. 

De la începutul epidemiei au fost numărate 17.660 de cazuri în total, aici intrând și persoanele infectate, decesele și cei vindecați. Italia este cea de-a doua țară cu număr așa ridicat, pe primul loc situându-se în continuare China. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro