Cosmin Dan, tânărul care a incendiat-o pe Valentina Nica, a scăpat de condamnare! Ce au decis magistrații

Cosmin Dan, tânărul care a incendiat-o pe Valentina Nica, a scăpat de condamnare! Ce au decis magistrații © Arhiva

Cosmin Dan, tânărul care și-a ars de vie fosta iubită, pe adolescenta Valentina Nica, a scăpat astăzi de condamnare! Magistrații trebuiau să se pronunțe astăzi în sentința din dosarul de condamnare pe viață a tânărului, la un an de la moartea tragică a fetei.

Astăzi, judecătoarea Mădălina Lăzărescu, trebuia să pronunțe sentința în procesul în care procurorii cer închisoare pe viață pentru Cosmin Dan, însă din cauza grevei magistraților procesul nu a mai avut loc. Peste câteva zile se împlinește un an de când Cosmin Dan a incendiat-o pe Valentina Nica în apartamentul tinerei, după o ceartă între ei doi și iubita de atunci a criminalului. 

Totodată, mai mulți buzoieni cer condamnarea și a eventualilor complici ai lui Cosmin Dan, cei doi tineri care i-au adus benzină și au fost de față când tânărul a pornit focul. 

La aproape un an de la tragedie, mama Valentinei Nica, doamna Milica, este în continuare sfâșiată de durere. În urmă cu câteva luni și-a făcut curaj și și-a găsit puterea să vorbească despre cum a decurs relația dintre fiica ei și Cosmin Dan. La un moment dat, cei doi s-au despărțit, iar fata s-a mutat la mama ei în Italia. Tânărul  a mers după ea și a convins-o să se întoarcă acasă. 

"M-am certat de atâtea ori cu el, fiindcă o tot necăjea pe Valentina. La un moment dat, ea a rupt-o cu el și a venit la mine, în Italia. Cosmin a venit aici după ea și a convins-o să se împace cu el, după care s-au întors în țară", a spus mama Valentinei Nica pentru reporterbuzoian.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro