Transformarea spectaculoasă a lui Costas de la „Insula Iubirii”. Fostul concurent e numai „pachete” de mușchi!

+8 click pentru
galerie

Transformarea spectaculoasă a lui Costas de la „Insula Iubirii”. Fostul concurent e numai „pachete” de mușchi! © Instagram.com

Costas de la „Insula Iubirii” a avut parte de o transformare pe cinste. De la terminarea filmărilor celui mai tare reality-show din România, fostul concurent și-a pus în plan să arate impecabil și nu o singură dată a primit mesaje de la fanii săi în care era întrebat dacă nu cumva această schimbare fizică se datorează faptului că își dorește să fie ispită în următorul sezon. 

Costas, fostul concurent de la „Insula Iubirii” este de nerecunoscut. La 2 ani de la terminarea filmărilor, Costas s-a apucat din greu de sală și acum este plin de mușchi!

Mai mult, se pare că acesta și-a schimbat un pic și stilul vestimentar, optând acum pentru haine mai moderne și mai sport. S-a și îngrășat câteva kilograme, dar masa musculară pe care a dobândi-o în urma faptului că a tras de fiare compensează din plin.

Costas a bifat și o schimbare la nivelul feței, fostul concurent de la „Insula Iubirii” alegând să-și lase barba să crească mai mult. Și asta nu e tot, căci Costas și-a schimbat și freza și și-a lăsat părul puțin mai lung. 

Costas urmează să devină tătic pentru prima dată

Costas și Geanina de la „Insula Iubirii” s-au cununat recent și tot în ziua marelui eveniment, Geanina și-a asumat, în mod public, sarcina. Aceasta a postat mai multe fotografii cu burtica și urmează să aducă pe lume un băiețel în ianuarie sau februarie, după cum a povestit pe contul său de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro