Costas de la „Insula Iubirii” a dezvăluit totul despre Bogdan Oancea. Ce orientare sexuală are, de fapt, fostul concurent

+4 click pentru
galerie

Costas de la „Insula Iubirii” a dezvăluit totul despre Bogdan Oancea. Ce orientare sexuală are, de fapt, fostul concurent © captură Youtube

Toată lumea știe că Bogdan Oancea de la „Insula Iubirii” a fost cel mai controversat personaj care a ajuns vreodată în Thailanda. Din cauza faptului că acesta se folosea deseori de multe glume cu tentă sexuală ce îi vizau pe Costas și Adrian, fanii insulei au crezut că lui Bogdan îi plac, de fapt...bărbații!

Bogdan Oancea de la „Insula Iubirii” a fost cel mai controversat concurent pe care l-a avut vreodată Thailanda. Pentru că toată lumea se întreba ce orientare sexuală are, dat fiind faptul că a dat de înâeles de foarte multe ori că îi plac bărbații, Costas a lansat o provocare pentru fanii lui de pe Instagram și le-a dat acestora ocazia să îl întrebe orice își doresc. Provocarea se numește „Am/N-am” și Costas trebuia să răspundă sincer la întrebările internauților. 

„Ai aflat după emisiune că Bogdan nu este gay?” a fost întrebarea pe care Costas a primit-o, din partea internauților. 

„Am” a fost răspunsul lui Costas, care certifică faptul că Bogdan Oancea s-a folosit de glumele respective cu tentă sexuală spre bărbați doar pentru show, așa cum și el a mărturisit de multe ori, pe contul lui de Instagram. 

Mai mult, pentru că Bogdan a rămas prieten bun cu Geanina și Costas după terminarea filmărilor din Thailanda, acesta a și participat la cununia lor civilă, ce a avut loc cu aproape o lună în urmă.

Costas și Geanina așteaptă primul lor copil, căci Geanina este însărcinată în ultimul trimestru, iar în ianuarie urmează să aducă pe lume un băiețel. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro