Costas, primul interviu despre împăcarea cu Geanina! Cine a făcut primul pas și cum au primit vestea că vor fi părinți / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Costas, primul interviu despre împăcarea cu Geanina! Cine a făcut primul pas și cum au primit vestea că vor fi părinți / VIDEO © Instagram

Și-au aruncat vorbe grele în Thailanda, fiecare a pus ochii pe câte o ispită, însă în țară lucrurile s-au schimbat radical. Costas și Geanina, foști concurenți la Insula Iubirii, s-au împăcat după experiența de acolo și, mai mult decât atât, în curând vor deveni părinți. 

Invitat în cadrul emisiunii Răi Da Buni de la Antena Stars, Costas a vorbit despre situația de acum dintre el și Geanina. Se pare că după ce s-au întors în țară au decis să ia o pauză, dar pentru puțin timp. Geanina a făcut primul pas spre împăcare, iar Costas a cedat imediat! De atunci formează un cuplu, ea a rămas însărcinată, iar recent s-au și căsătorit. 

"Am luat o pauză de o săptămână, două, am văzut că totuși este o compatibilitate cât de cât între noi. Primul pas l-a făcut ea, apoi m-am îndreptat eu. (...) Nu a născut, urmează în ianuarie. Băiat. Am făcut cununia civilă. M-am schimbat să zic așa, experiența de acolo m-a schimbat, să fiu un pic mai atent. De copil încă nu conștientizez, când o să apară o să conștientizez și mai mult", a spus Costas. 

Cât despre problemele din trecut, Costas susține că atât el, cât și Geanina și-au dat seama de greșeli, iar de acum înainte vor fi mult mai atenți în orice situație. Tânărul abia așteaptă ca soția lui să nască pentru că, susține el, momentan nu conștientizează că vor deveni părinți și așteaptă să își vadă bebelușul în fața pentru a înțelege ce se întâmplă în viața lor. 

Costat și Geanina, foști concurenți la Insula Iubirii, vor deveni părinți pentru prima dată în luna ianuarie. Geanina poartă în pântece un băiețel. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro