Cutremur într-o zonă neobişnuită, joi dimineaţă. Este al doilea seism în doar câteva ore

Cutremur într-o zonă neobişnuită, joi dimineaţă. Este al doilea seism în doar câteva ore © Arhivă

Un nou seism s-a produs, joi dimineaţă în România, la doar câteva ore după ce un alt curemur a avut loc, miercuri seara, în ţara noastră.

Cutremurul a avut loc într-o zonă neobişnuită. Aşadar, seismul s-a produs în judeţul Galaţi, la ora 02.02 şi a fost înregistrat la o adâncime de 16 kilometri. Seismul care a avut loc joi dimineaţa în Galaţi a avut magnitudinea de 2,6, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur serios, miercuri seara, în Vrancea

De asemenea, un alt cutremur s-a produs, în urmă cu doar câteva ore, în Vrancea. Seismul a fost de 3,8 şi s-a produs la o adâncime de 138 de kilometri, potrivit Infp.

Patru seisme cu magnitudinea peste 3, în ultimele zile în România

Cutremurul de miercuri seara este cel de-al patrulea seism care s-a produs, în ultimele zile, în România,şi a înregistrat magnitudinea peste 3. Cel mai mare cutremur din aceste zile a avut loc în judeţul Vrancea şi a avut magnitudinea 3,6. De asemenea, celelalte cutremure au avut magnitudinea 3 şi respectiv 3,1, ambele fiind înregistrate în judeţul Buzău.

Cutremur puternic anunţat de Maria Ghiorghiu

Celebra clarvăzătoare susține că se vor produce alunecări de teren puternice și este posibil chiar să se producă și un cutremur.

Gheorghe Mărmureanu, despre marele cutremur

„Cutremurul va fi adânc şi acesta va fi norocul României. Cu cât e mai adânc, cu atât energia se disipă pe o suprafaţă mai mare. Va fi o suprafaţă foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toată Europa, aş spune. Eu sunt optimist, acesta este cuvântul. Adâncimea va fi de 150-170 de km. Şansele sunt foarte mari să fie după 2040 - 2041. Sunt calcule de peste trei secole şi care văd că se satisfac. Văd că până acum nu am greşit deloc”, a mai spus Gheorghe Mărmureanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro