Cutremur în România în această seară. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România în această seară. Ce magnitudine a avut seismul © arhiva

România a fost zguduită de un cutremur în această seară. Seismul s-a produs în Vrancea și a avut o magnitudine de 2,6 grade pe scara Richter.

În plină epidemie de coronavirus, când întrega țară este panică, nici cutremurele nu se opresc. În acastă seară a avut loc în Vrancea un seism cu magnitudinea de 2,6. Cutremurul s-a produs la ora 19:05, la o adâncime de 79 de kilomtri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 58km E de Brașov, 77km N de Ploiești, 115km S de Bacău, 131km N de București, 132km V de Brăila, 133km V de Galați, 143km NE de Pitești, 173km E de Sibiu, 196km N de Ruse, 198km SV de Iași

Duminică seară, în zona Vrancea, s-a produs cel mai puternic seism din această lună: 4,2 grade pe scara Richter. Cutremurul a avut loc la adâncimea de 140 km, la ora 20:24.

Cel mai puternic seism din acest an 

Cel mai puternic seism din 2020 s-a produs în noaptea de 31 ianuarie, la ora 03:26. Seismul a avut magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter şi s-a resimțit puternic în București, Constanța, Bacău, Brașov, Iași, Suceva și Chișinau. 

Maria Ghiorghiu, premoniție alarmantă

Maria Gheorghiu anunţă că, în curând, se va produce un cutremur devastator!

„Era un cutremur foarte puternic, un cutremur ce făcea că pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro