Cutremur în România în urmă cu doar câteva minute. Unde s-a produs seismul

Cutremur în România în urmă cu doar câteva minute. Unde s-a produs seismul © arhiva

În urmă cu doar câteva minunte România a fost zguduită de un cutremur de mică magnitudine. Seismul s-a produs în zona Olteniei, în Gorj.

Ultima săptămână din luna Ianuarie vine cu un cutremur de mică intensitate. Seismul s-a produs în urmă cu doar câteva minute, la ora 16:13, în Oltenia, Gorj. Acesta a avut o magnitudine de 2,2 grade pe scara Richter și a avut loc la o adâncime de 4 km. 

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 103km NV de Craiova, 111km SV de Sibiu, 140km V de Pitești, 164km SE de Timișoara, 184km SE de Arad, 187km S de Cluj-Napoca, 203km V de Brașov, 212km E de Belgrade, 216km E de Zemun, 220km NE de Nis.

În această lună România a avut parte de mai multe cutremure, de magnitudini diferite, iar cel mai recent s-a produs pe data de 25 ianuarie în zona seismică Vrancea și a avut o magnitudine de 2,5 grade pe scara Richter, producându-se la la 126 km adâncime. 

Arsenie Boca, profeție despre un cutremur puternic

Părintele Arsenie Boca a avut o profeție potrivit căreia ar urma să aibă loc un cutremur. Seismul va fi foarte mare, mult mai mare decât cele petrecute până acum în țară. Acesta ar urma să șteargă Bucureștiul de pe fața Pământului. Motivul, spunea Arsenie Boca, ar fi drept pedeapsă pentru păcatele mult prea mari și mult prea numeroase ale oamenilor.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, au fost cuvintele lui Arsenie Boca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro