Cutremur în România în urmă cu puțin timp. Seismul s-a produs într-o zonă neobișnuită din țara noastră

Cutremur în România în urmă cu puțin timp. Seismul s-a produs într-o zonă neobișnuită din țara noastră © arhiva

România a fost zguduită în această dimineață de un cutremur produs într-o zonă mai puțin populată de cutremure. Seismul a avut loc în zona Făgăraș-Câmpulung.  

Ziua și cutremurul. Un nou cutremur a avut loc în această dimineață în țara noastră. Potrivit Institului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului seismul a avut loc la ora 07:20 și s-a produs în zona seismică Făgăraș-Câmpulung. Acesta a avut o magnitudine de 2,2 grade pe scara Richter, având loc la o adâncime de 6 km. 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 47km S de Sibiu, 77km NV de Pitești, 112km V de Brașov, 122km N de Craiova, 148km V de Ploiești, 162km S de Cluj-Napoca, 181km NV de București, 218km NV de Ruse, 237km E de Timișoara, 243km E de Arad

În urmă cu două zile au mai avut loc alte două cutremure în țara noastră cu magnitudinea de 3,7 grade, respectiv 2,9 pe scara Richter.

Arsenie Boca, profeție despre un cutremur puternic

Părintele Arsenie Boca a avut o profeție potrivit căreia ar urma să aibă loc un cutremur. Seismul va fi foarte mare, mult mai mare decât cele petrecute până acum în Capitală. Acesta ar urma să șteargă Bucureștiul de pe fața Pământului. Motivul, spunea Arsenie Boca, ar fi drept pedeapsă pentru păcatele mult prea mari și mult prea numeroase ale oamenilor.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, au fost cuvintele lui Arsenie Boca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro