Cutremur în România, luni dimineaţă. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România, luni dimineaţă. Ce magnitudine a avut seismul © Arhivă

Cutremur în România, în noaptea de duminică spre luni. Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 120 de kilometri.

Cutremurul a avut loc la ora 02.58 şi a înregistrat magnitudinea de 2,4, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 93km S de Bacau, 96km E de Brasov, 99km V de Galati, 103km NV de Braila, 107km NE de Ploiesti, 154km N de Bucuresti, 170km S de Iasi, 182km NE de Pitesti, 209km E de Sibiu, 210km SV de Chisinau.

Trei cutremure, sâmbătă, în România

Alte trei cutremure s-au produs sâmbătă, în ţara noastră. Două dintre ele au avut loc în zone neobişnuite din România. Astfel, primul cutremur s-a produs, sâmbătă, în Oltenia, Gorj, şi a avut magnitudinea 2,2.

Cel de-al doilea s-a produs la două ore distanţă, în Vrancea, şi a înregistrat magnitudinea 2,6. Cel de-al treilea seism al zilei s-a produs cu doar câteva minute înainte de miezul nopţii. Atunci, un seism cu magitudinea 2 a avut loc în Brăila.

Cel mai puternic seism care a avut loc anul acesta în România s-a produs pe data de 31 ianuarie. Seismul a înregistrat magnitudinea 5,2 şi s-a simțit puternic în București, Constanța, Bacău, Brașov, Iași, Suceva, dar şi în Chișinau. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro