Detalii neştiute despre fiul lui Gheorghe Dincă: "A participat la un viol în grup"

Dezvăluiri neştiute despre fiul lui Gheorghe Dincă: "A participat la un viol în grup" © captură video

Ies la iveală informaţii despre trecutul lui Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă. Acesta ar fi fost implicat într-un caz de viol în grup în urmă cu mai mulţi ani. Ceea ce este şi mai şocant este faptul că cei care susţin aceste lucruri spun că a scăpat de închisoare cu ajutorul tatălui său.

Înainte de a pleca în Italia, în urmă cu câţiva ani, Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, a fost implicat într-un caz de viol în grup. El şi mai mulţi bărbaţi au dus o fată pe un câmp şi au batjocorit-o. 

"Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile", a declarat pentru adevarul.ro o vecină de-ale lui Gheorghe Dincă.

De asemenea, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă a confirmat această informaţie. "A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema", a spus Victor Mieilă. 

Astăzi, o nouă informaţie a şocat pe toată lumea. Experţii INML au reconstituit scheletul Alexandrei Măceşanu. Potrivit unor surse din anchetă, a fost începută şi reconstituirea scheletului din fragmentele osoase găsite în lizieră. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro