De astăzi, Loteria Română își suspendă activitatea! Când va avea loc ultima extragere LOTO

De astăzi, Loteria Română își suspendă activitatea! Când va avea loc ultima extragere LOTO © arhiva

Începând de astăzi, Loteria Română își va suspenda activitatea din cauza coronavirusului. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, iar activitatea va reveni la o dată ulterior anunțată. 

Loteria Română își va suspenda activiatea începând de astăzi. Astfel că începând de acum comercializarea produselor loteristice, loz, videoloterie și pariuri mutuale nu vor mai fi disponibile, până la o dată anunțată ulterior.

Ultima extragere, a biletelor înscrise deja, va avea loc, joi, 19 martie. 

"Plata castigurilor se va face exclusiv la agentiile proprii casierie resedinta de judet, lista acestora fiind disponibila pe site-ul companiei.

De asemenea, la nivelul aparatului central se vor efectua plati de luni pana joi in intervalul 8:30-14:00 si vineri in intervalul 8:30-13:00, in conformitate cu plafoanele stabilite si comunicate pe site, la rubrica INFO LOTO - PLATA CASTIGURILOR", se precizeaza in comunicat.

Au fost suspendate mai multe activități

În ultimele zile pe lista suspendărilor se numără: cursurile din învățământ, dar și oprierea temporară a restaraurantelor, barurilor, cluburilor, teraselor, cinematografelor, și în mare parte a tuturor locurilor în care se află mulțime. 

Astăzi a mai fost suspendată și activitatea de la Dacia și Ford, angajații urmând să revină la muncă abia în aprilie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro