De necrezut! O fetiţă de 2 ani a ajuns în comă la spital după ce a mâncat alune. Copila se zbate între viaţă şi moarte

De necrezut! O fetiţă de 2 ani a ajuns în comă la spital după ce a mâncat alune. Copila se zbate între viaţă şi moarte © arhivă

Scene de groază pentru o familie din Suceava, după ce şi-au dus copila de urgenţă la spital. Fetiţa de aproximativ doi anişori s-a înnecat cu alune! 

O familie din comuna Udeşti, judeţul Suceava, trece prin clipe de groază. Întregul incident a avut loc duminică seara, în locuinţa proprie. Micuţa de un an şi şase luni a fost lăsată singură în cameră, împreună cu surorile sale mai mari, de şase, respectiv patru ani, care mâncau alune. 

De poftă, micuţa a luat câteva şi le-a înghiţit, fără a le mesteca. Imediat după, a început să tuşească şi să se înroşească la faţă, moment în care părinţii au apelat cu disperare 112, încercând să-i scoată alunele din gură.

Autorităţile s-au sesizat imediat şi au ajuns la faţa locului, echipajele medicale preluând copila şi transportând-o către Spitalul Judeţean din Suceava. În urma cercetărilor, micuţa a fost diagnosticată cu „aspiraţie bol alimentar, coma grad 3”.

Directorul medical la Spitalului Judeţean, Alexandru Macovei susţine că fetiţa a fost internată de urgenţă cu insuficienţă respiratorie. De asemenea, a menţionat faptul că, în prezent, prognosticul în ceea ce o priveşte pe fetiţa de un an şi şase luni este rezervat. 

Oamenii legii au constat că nu există suspiciuni în ceea ce priveşte săvârşirea unei fapte penală. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro