De necrezut! Un supermarket și-a aruncat alimente în valoare de 35.000 de dolari, din cauza unei femei care a tușit intenționat pe ele

De necrezut! Un supermarket și-a aruncat alimente în valoare de 35.000 de dolari, din cauza unei femei care a tușit intenționat pe ele © pixabay

Gest necugetat al unei femei din Pennsylvania! Aflată într-un magazin, individa a tușit intenționat pe produse. Reprezentanții supermarket-ului au aruncat mai multe alimente în valoare de 35.000 de dolari, de teama unei posibile infectări cu coronavirus!

Pagubă de 35.000 de dolari

Din cauza epidemiei cu coronavirus, pare că toată lumea a luat-o razna, oamenii ajungând la gesturi de-a dreptul șocante. Este cazul unei femei din statul Pennsylvania, care a intrat într-un supermarket cu gândul de a-și face cumpărături.

Deodată, individa a început să tușească pe mai multe produse de patiserie, carne, fructe și legume. Când au observat gestul necugetat al femeii, angajații au apelat imediat autoritățile care s-au deplasat de urgență la fața locului.

Potrivit spuselor lor, femeia le-a declarat că a tușit intenționat pe produse. În urma gestului ei, oamenii legii au deschis un dosar penal, luându-se în calcul posibilitatea ca aceasta să fie și arestată. 

Cea mai mare problemă cu care se confruntă acum supermarketul este legată de banii investiți în produse, deoarece au aruncat alimente în valoare de 35.000 de dolari, de teama să nu fie infectați cu noul coronavirus. 

Autoritățile au luat decizia ca femeia să fie testată pentru COVID-19, mai ales că nu avea voie să iasă din casă conform regulilor emise. Angajații magazinului consideră că individa a încercat să facă o farsă, nicidecum să le pună sănătatea în pericol. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro