Autoritățile au decis! Ce se va întâmpla cu bărbatul din Mureș care și-a înjunghiat iubita într-o farmacie

Autoritățile au decis! Ce se va întâmpla cu bărbatul din Mureș care și-a înjunghiat iubita într-o farmacie © tirnaveni.ro

O adolescentă de doar 17 ani a fost înjughiată chiar într-o farmacie de iubitul ei. Fata a intrat în clădirea respectivă în speranța că cineva o va salva de furia individului.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a prins chip de nebunie și nimic nu l-a împiedicat să își ducă la bun sfârșit planul diabolic. Incidentul a fost surprins pe camerele de luat vederi și se vede clar cum agresorul o aleargă pe adolescentă, moment în care aceasta intră în farmacie pentru a cere ajutor, dar este înjunghiată de mai multe ori, sub privirile îngrozite ale angajatelor.

"Ea s-a refugiat în farmacie practic! Totul s-a întâmplat foarte repede", în timp ce a doua farmacistă spune că "am încercat să ţin uşa. Am lăsat-o pe ea să intre. N-am putut. M-a împins. Pe ea a trântit-o. Şi în momentul acela am văzut că loveşte cu ceva! A fost un măcel", a declarat una dintre farmaciste, pentru observator.tv.

Ambii au scăpat cu viață

Incredibil este faptul că adolescenta a fost injunghiată de iubitul ei chiar în fața mamei sale. Atacatorul a încercat să se sinucidă, după ce a comis fapta oribilă. Ambii au suferit răni, dar din fericire viața nu le-a fost pusă în pericol, iar tânărul a mai avut și în trecut probleme cu legea. Acum este cercetat pentru tentativă de omor și riscă să stea ani de zile în spatele gratiilor pentru fapta sa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro