Decizie de ultimă oră! Românii, localizați prin telefon pentru a opri răspândirea coronavirusului

Decizie de ultimă oră! Românii, localizați prin telefon pentru a opri răspândirea coronavirusului © pixabay

Decizie de ultimă oră aprobată de Comisia Europeană! Românii vor fi urmăriți prin telefon pentru a opri răspândirea noului coronavirus!

COVID-19 a pus stăpânire pe România și asta nu o spunem doar noi, cifrele cazurilor infectate și ale deceselor vorbind de la sine. Omenirea se prăbușește pe zi ce trece, iar autoritățile ne pregătesc scenarii de groază

Pentru a reuși să oprească răspândirea noului coronavirus, Comisia Europeană a aprobat o nouă măsură: românii vor fi urmăriți prin telefon, în acest fel fiind localizați și băgați de urgență în carantină. Această decizie a fost luată după ce mai multe persoane nu au respectat regulile emise de către autorități. 

Datele vor fi anonime, iar companiile de telefonie vor oferi statului toate coordonatele de localizare ale persoanelor vizate, reușind în acest fel să combată virusul uigaș din China.

Bilanțul persoanelor infectate în România a ajuns la 1.292

Numărul cazurilor noi de coronavirus a crescut 25% față de ieri. În momentul de față, în România sunt confirmate 1.292 de persoane infectate cu COVID-19, 24 dintre ele fiind internate la Terapie Intensivă. Până acum, 115 persoane s-au vindecat, în timp ce 645 de persoane au părăsit izolarea, iar 21 au fugit din carantină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro