Decizie de ultimă oră. Sorina poate pleca în America la familia adoptivă

Decizie de ultimă oră. Sorina poate pleca în America la familia adoptivă © Facebook

Judecătoria Slatina a luat o decizie cu privire la posibilitatea Sorinei de a părăsi România pentru a merge în America, la familia Săcărin, cei care au adoptat-o.

Sorina este liberă să părăsească România. Cererea formulată de procurorul general a fost respinsă, astfel că micuţa poate fi dusă în Statele Unite, acolo unde locuieşte familia adoptivă, scrie dcnews.ro.

Recent, a apărut o filmare cu Sorina în care spune cât de fericită este pentru că urmează să plece în America. Adelina, fiica celor doi asistenţi maternali care au avut grijă de Sorina, a avut o reacţie acidă pe reţelele sociale, în care dă de înţeles că micuţa a fost obligată să spună aşa ceva şi că, în plus, fericirea de pe chipul ei ar fi una falsă.

"Nu e Ramona cea care o întreabă pe Sorina ce vrea să se facă când o să fie mare e avocata Clara Istrate. Nu se întreabă cu cuţitul sau vreți să ne arătaţi că o puteți convinge să zică ce vreți🤔. Uitați-vă cum răspunde cu teroare unde o să plece, a fost întrebată unde o sa plece nu unde ar vrea", a scris Adelina Saramat pe Facebook.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro