Familia Anei Maria, fata din Brăila moartă după ce a născut, declarații sfâșietoare după înmormântare: "Era în interior distrusă"

+2 click pentru
galerie

Familia Anei Maria, fata din Brăila moartă după ce a născut, declarații sfâșietoare după înmormântare: "Era în interior distrusă" © Captură video

Ana Maria, tânăra de doar 19 ani din Brăila care a murit după o lună de când a născut, a fost înmormântată joi. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum. După slujbă, familia fetei a făcut declarații cutremurătoare. 

Partenerul de viață al Anei, cel pe care tânra îl făcuse tată în urmă cu o lună, susține că medicii i-au spus că ea se alintă și că de fapt nu ar avea nicio problemă atunci când a ajuns la spital. Lucrurile s-au complicat însă în următoarele ore, apoi Ana Maria a murit.

"A născut de o lună. I-a făcut un ecograf și i-a spus că are discopatie lombară. Ea era în interior distrusă. Ne-a zis că nua re nimic, se alintă. I-a dat tratament. Apoi i-au administrat tratament pentru meningococ", a declarat soțul Anei Maria.

Ana Maria a sunat-o sâmbătă pe mama ei pentru a-i cere ajutor. Se simțea din ce în ce mai rău, așa că mama ei a sunat la 112 pentru a chema o ambulanță. 

"Sâmbătă dimineață m-a sunat și mi-a zis: mamă vino că eu mor, nu mai pot! (...) Au zis că s-au consultat cu medicii de la București și același tratament îl fac, deci n-au de ce să o ducă acolo. 

Mi-a spus așa (n.r. după necropsie): am găsit în uter resturi, au fost lipite de uter și au necrozat și au afectat ovarele, trompele, s-a extins și la alte organe", a povestit mama Anei Maria. 

Ana Maria a născut o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu o lună. Din cauză că uterul nu i-a fost curățat corect, o bucată din placentă a rămas în interior, s-a infectat, iar fata a murit de septicemie. Familia vrea să se facă dreptate, iar vinovații să plătească. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro