Mama Alexandrei Măceşanu, dezvăluiri dureroase! Ce s-a întâmplat a doua zi după ce fata a fost răpită

Mama Alexandrei Măceşanu, dezvăluiri dureroase! Ce s-a întâmplat a doua zi după ce fata a fost răpită © captură video

Teodora, mama Alexandrei Măceşanu, a făcut dezvăluiri neştiute despre ce s-a întâmplat a doua zi după ce fiica ei a fost răpită. Aceasta, alături de Alexandru Cumpănaşu, susţine că un bărbat suspect a dat târcoale casei lor, cu puţin timp înainte de apelul la 112 al Alexandrei. 

Mama Alexandrei Măceşanu a dezvăluit că le-a spus poliţiştilor numărul de înmatriculare al autoturismului care dădea târcoale şi acuză că nu a fost audiat deoarece oamenii legii nu au vrut să îl deranjeze pe bărbatul respectiv în concediu. 

"A doua zi după ce Alexandra a fost rapită, un cetăţean cu o maşină de Dolj a băgat pe pod la vecinu', uitându-se insistent spre casa noastră, să vadă ce se întâmplă, care e mişcarea. După care a demarat, uitându-se insistent spre curtea noastră. Daca masina aceea nu parca pe pod şi nu întorcea aici, nu mai aveam speranţe că Alexandra este în viaţă. Eu cred că a venit aici să vadă care a mişcarea, să vadă vadă dacă noi am declarat-o deja dispărută la poliţie. Culmea e că după ce a venit maşina respectivă de a întors, cred că la jumătate de oră a sunat şi Dincă să spună că pleacă la mare şi în Anglia cu fata mea, să faca bani", a spus mama Alexandrei Măceşanu.

Teodora Măceşanu spune că poliţiştii i-au spus că o lase "mai moale" cu maşina respectivă, deşi ea îşi doreşte în continuare să ştie cine este acel bărbat. 

"Asta se întâmpla, practic, a doua zi după ce Alexandra a dispărut. Când a sunat Dincă, la 10 de dimineaţă, nemernicul ăsta, a venit acest individ în recunoaştere, să vadă ce se întâmplă cu familia. Iar poliţiştii spuneau să nu-l deranjeze p'ăsta cu maşina că o fi în concediu", a spus Alexandru Măceşanu. 

"Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el. (...) Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie", a mai spus Teodora Măceşanu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro