Descoperire șocantă în Dâmbovița! Un bătrân a fost găsit mort în fântâna gospodăriei sale 

Descoperire șocantă în Dâmbovița! Un bătrân a fost găsit mort în fântâna gospodăriei sale © arhivă

De nedescris cu ce situație s-au confruntat autoritățile din Dâmbovița, după ce au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 87 de ani în fântâna propriei locuințe! 

În urmă cu un an, bărbatul a rămas văduv, moartea soției provocând un gol imens în sufletul lui. Fiul cel care mare îl vizita din când în când și îl mai ajuta la treburile casnice, locuind în același sat cu el. Pierederea soției a fost cu atât mai grea pentru bătrân, căci, pe lângă această tragedie, omul și-a pierdut și fiul cel mic, în vârstă de 20 de ani, într-un accident de circulație. 

Bătrânul a fost găsit fără suflare în fântâna din propria casă, iar momentan, nu se știe dacă acesta a alunecat sau a vrut să-și încheie socotelile cu viața. La fața locului s-au deplasat de urgență medici, polițiști și pompieri. 

Au încercat minute bune în șir să salveze viața bărbatului, însă, eforturile lor au fost în zadar. În cele din urmă, cadrele medicale au confirmat decesul. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz, demarând procedurile specifice pentru ucidere din culpă, urmând a stabili cu exactitate cauza morții, fie ea dintr-un accident sau mai grav, o sinucidere. 

Vecinii susțin că bătrânul era mereu abătut și suferea foarte mult după pierderea fiului cel mic. Intrase chiar într-o depresie, deoarece rămăsese singur și nu avea cineva să-l îngrijească. Oamenii sunt de părere că nu avea cum să cadă întâmplător în fântână, deoarece puțul era prea înalt. 

”Rămăsese singur, veneau copiii, că are noră, băiat, dar îi lipsea soția. A avut necaz mare cu băiatul, că era tânăr, ei bătrâni. De copil suferea mult. Depresie, singurătatea, atâția ani, nu avea cine să îl îngrijească. Toată lumea spune că nu avea cum să cadă, că e prea înalt puțul. E greu singur, să nu aibă cine să îți facă mâncare, să te mai spele. Păcat, era un om foarte bun, dar singurătatea l-a doborât.”, a declarat o vecină. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro