Destin tragic pentru un bătrân de 74 de ani din Teleorman, înainte de Sărbători. A fost spulberat de tren!

Destin tragic pentru un bătrân de 74 de ani din Teleorman, înainte de Sărbători. A fost spulberat de tren! © arhivă

Tragedie în Teleorman, înainte de Sărbători! Un bătrân de 74 de ani a avut parte de o moarte cumplită, acesta fiind spulberat de tren, pe calea ferată. 

Un bătrân de 74 de ani a avut parte de o moarte cumplită, chiar înainte de Sărbători. Acesta a fost pur și simplu spulberat de un tren, în momentul în care a vrut să traverseze calea ferată, fără să se asigure. 

Potrivit presei locale, bărbatul de 74 de ani era din localitatea Gălăteni, județul Teleorman. Apelul la 112 a fost inițiat de către mecanicul trenului. Acesta a încercat să evite impactul, însă nu a mai putut face nimic, iar bătrânul de 74 de ani a fost spulberat de tren.

La fața locului tragediei s-au deplsat polițiștii Postului TF Videle, care au găsit cadavrul bătrânului de 74 de ani. În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a ajuns la concluzia că bătrânul de 74 de ani a traversat calea ferată fără să se asigure. 

Încă o tragedie a avut loc în Teleorman

În urmă cu doar câteva săptămâni, în Teleorman s-a produs o altă tragedie. Un tren al CFR care circula pe ruta Bucureşti-Târgu și care transporta nu mai puțin de 100 de călători a luat foc.

În urma celor întâmplate, traficul feroviar a fost oprit în dreptul localităţii Măldăeni, pe magistrala 900. Se pare că flăcările au izbucnit, la momentul respectiv, la ultimul vagon.

Călătorii au fost evacuaţi la timp din tren, înainte ca flăcările să se extindă şi la vagonul vecin. Cauzele izbucnirii incendiului nu sunt cunoscute. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro